Vi är verksamma på följande kliniker

På klinikerna nedan är vi en fast del av verksamheten och har helhetsansvar för all anestesisjukvård som egen vårdgivare. Vi är specialister på anestesier i samband med tandbehandling och arbetar nära patientansvarig tandläkare och tandsköterska med patienten i fokus.

Narkoskliniken by AquaDental

Narkoskliniken är Sveriges största mottagning för smärtfri behandling av tandvårdsrädda patienter. Vi Tre Anestesi AB har varit på Narkoskliniken sedan 2014

narkoskliniken.se

Barnspecialisttandvården Kronan

Barnspecialisttandvården Kronan är en specialistklinik för pedodonti på uppdrag av Region Stockholm. Kliniken är belägen i Sundbyberg i Stockholm.

btvkronan.se

Helsingborgs Specialisttandvård

Helsingborgs Specialisttandvård är en ny specialistklinik för pedodonti på uppdrag av Region Skåne. Belägen centralt i Helsingborgs centrum är det lätt att komma dit från hela Skåne.

helsingborgsspecialisttandvard.se

Universtietstandvården
Karolinska Institutet

Universitetstandvården är Karolinska Institutets tandvårdsklinik. På kliniken för barn- och ungdomstandvård tar vi emot remitterade barn, ungdomar och unga vuxna upp till och med 23 år med mun- och tandsjukdomar som kräver specialisttandvård under narkos.

Universitetstandvården
Karolinska Institutet

Aquadental Malmö

Centralt belägen, på Södra promenaden, hittar du vår klinik i Malmö. Här erbjuder vi professionell tandvård och personlig service. På kliniken kan vi hjälpa våra patienter med all form av tandvård under narkos: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård.

Aquadental Malmö